Avbryt
Börja följ

Fyll i din e-postadress för gratis uppdateringar om HK Lidköping

Följ

HK Lidköping

Följ oss för uppdateringar
Följ

Vi använder cookies för att ge dig bästa upplevelsen. Läs vår cookiepolicy här. Genom att fortsätta använda tjänsten godkänner du denna.

Okej

Newbody HT23

6 sep 2023 8 kommentarer 619 visningar
Petter Georgsson
8 kommentarer
 • 5 okt 2023 Christian Glanå Gomez

  Har kollat bland dokument där det står lite om försäljning. Finns det någon tydligare instruktion om hur man går tillväga. Kanske är ensam om det men jag förstår inte alls hur jag praktiskt för dokumentet syftar väl till när man säljer via katalog och inte länk? Nu är jag ny på detta så alla andra kanske redan vet men tänker att med förenkling kanske det har positiv effekt på försäljning och minskar frågor till kansliet (kanske inte kommer in så mycket frågor iofs :).

  Rapportera

  Rapportera

 • 5 okt 2023 Petra Sasse

  Länken är praktisk att använda om du säljer via sociala medier. Jag har delat den på min facebook. Innan har jag skapat ett konto på Newbody och då går alla beställningar direkt in där. Om du säljer via katalog så behöver du lägga in dina kunders försäljningar sen i din användare hos Newbody.

  Tveka inte att höra av dig till kansliet! De hjälper gärna till.

  Rapportera

  Rapportera

 • 5 okt 2023 Christian Glanå Gomez

  Tack för tipset och infon. Nu är jag igång :). Länken och QR kod verkar vara det smidigaste efter att ha testat runt ett tag. :)

  Rapportera

  Rapportera

 • 5 okt 2023 Petra Sasse

  Toppen! Lycka till med försäljningen!🌸

  Rapportera

  Rapportera

 • 9 okt 2023 Christian Glanå Gomez

  Hej, jag igen :p. När man säljer bara online. Behöver man göra något med ordrar eller beställa ordrarna automatiskt när säljperioden är över?

  Rapportera

  Rapportera

 • 14 okt 2023 Camilla Lundberg

  Jag undrar om man kan betala in mellanskillnaden efter försäljning som tidigare år. Det är toppen tycker jag vilket fler föreningar borde införa. Kan inte se att det står i försäljningsinformationen utan där står att man kan köpa sig fri genom att betala in hela beloppet man ska tjäna in.

  Rapportera

  Rapportera

 • 16 okt 2023 Petter Georgsson

  Hej!

  Christian: Ni behöver inte göra något ytterligare, vi sitter och avslutar/skickar in höstens beställning för stunden. Information kommer när paketen finns att hämta.

  Camilla: Det går fint att betala in mellanskillnaden om man önskar detta, är ni osäker på hur mycket denna är får ni gärna kontakta oss via kansli-mailen.

  Rapportera

  Rapportera

 • 17 okt 2023 Christian Glanå Gomez

  Toppen. Tack alla som stöttat mig i denna fråga 😎

  Rapportera

  Rapportera

Du måste logga in för att kommentera

Logga in